CSR

Corporate Social Responsibility

Som et af Danmarks førende biludlejningsselskaber, har vi et stort ansvar når det kommer til at formindske miljøpåvirkningen fra vores virksomhed. Samtidig føler vi som virksomhed at det er vigtigt at gøre hvad vi kan for at tage et socialt ansvar.


 1. Miljøpolitik

  Vores mål er altid at levere den bedst mulige kundeoplevelse, med den mindst mulige miljøpåvirkning.

  Læs mere
 2. Klimakompensation

  Vi tilbyder klimakompensation for alle Gold Plus Rewards medlemmer på lejemål i Danmark.

  Læs mere
 3. Socialt ansvar

  Vi forsøger altid at gøre hvad vi kan for at hjælpe hvor det giver mening.

  Læs mere

Miljøpolitik

Hertz Biludlejnung varetager mobilitetstjenester (alt fra korttids- til langtidsleje) med højeste kundetilfredshed, kvalitet og etik. Vi skal tilbyde vores kunder den bedste service og sikreste produkter i branchen med mindst mulig miljøpåvirkning.

Image placeholder

Vores fokusområder

Forebygge og mindske miljøpåvirkningen fra vores virksomhed.

Arbejde mod kontinuerlig forbedring og handle i overensstemmelse med gældende miljølovgivning, forskrifter og andre krav.

Kontinuerligt styrke medarbejdernes miljøkompetence og skabe engagement, forståelse og ansvar for, at vores miljøarbejde er strategisk og forretningskritisk.

Løbende stille krav til vores leverandører og partnere om, at de arbejder efter samme værdigrundlag som os.

Stræbe efter altid at arbejde med den bedst mulige teknologi i henhold til gældende forhold og følge den tekniske udvikling inden for bilindustrien.

Miljøpåvirkning

 1. Flere hybridbiler i den interne flåde

  Vi ønsker at se i retning af mere miljøvenlige køretøjer i flåden. Den spæde start omhandler dog at få vendt vores interne daglige rejser til at have en mindre miljøpåvirkning. Første skridt i rejsen mod flere miljøvenlige biler er derfor med fokus på at vores firmabiler ikke drives af ren-fossil brændstof.

 2. Mindske vores co2 udslip

  Den største miljøpåvirkning kommer dog fra vores bilflåde. Vi har derfor et ønske om at bevæge os i retning af en større andel hybrid, plug-in og elbiler i flåden. Det er ikke et mål vi forventer sker over natten, men et mål vi vil arbejde målrettet efter i løbende af den kommende fremtid.

FN godkendt klimakompensation

Som en ekstra led i vores miljøarbejde tilbyder vi klimakompensation via vores partner Zero Mission, for alle Gold Plus Rewards medlemmer på lejemål i Danmark. Det betyder at vi hos Hertz betaler for godkendt klimekompensation på alle kilometer du kører i din lejebil i Danmark, hvis du er Gold Plus Rewards medlem.

Image placeholder

Sådan fungerer det

Så snart du tilmelder dig som medlem af vores loyalitetsklub, Gold Plus Rewards, regitrerer vi automatisk antal kørte kilometer per lejemål, hvilket resulterer i at vi sørger for klimakomepensation for dine kørte kilometer. Kompensationen udføres i FN godkendte Gold Standardprojekt er den højeste kvalitetsstandard der findes indenfor klimakompensation. Vi tilbyder også vores erhvervskunder at tilføje klimakompensation i deres erhvervsaftale.

ISO-standard

ISO er et internationelt system for standardisering

For at systematisere, strukturere og øge effektiviteten på vores miljøarbejde, har vi valgt at certificere os med en ISO 14001 certificering. En international standard, som hjælper os med at fokusere på de rette områder, når det kommer til planlægning, udførsel, opfølgning og kontinuerlig forbedring af virksomhedens miljøarbejde.Download vores ISO14001 certificering.

Socialt Ansvar

Samarbejde med Red Barnet

Vi på Hertz arbejder til daglig med at tage ansvar for ikke kun miljøet, men også at støtte op og sociale tiltag. Vi har derfor et samarbejde med Red Barnet, som gør et stort arbejde for at redde, beskytte og styrke udsatte børn, der har brug for hjælp og støtter børns rettigheder.