HjemBilleje i udlandet > Italien 

 

Billeje i Italien Hertz


Billeje i Italien

 

Hertz tilbyder biludlejning i Italien, som er et at de smukkeste lande i Europa – kendt for sin historie og kulinariske tradition

Italien er det sjette mest befolkede land på det europæiske kontinent, og det er udspring for en hel del civilisationer, deriblandt den romerske.

Med et det store antal Hertz udlejningskontorer i Italien kan du nemt gøre din ferie mere bekvem og velorganiseret, når du rejser til dette eksotiske land.

Italien har masser at byde sine turister på. Lige fra de nordlige Alper til det sydlige Sicilien vil man finde seværdigheder – de romantiske kanaler i Venedig, det skæve tårn i Pisa, domkirken i Milano, Vatikanet, det kendte Colosseum i Rom, Pantheon og domkirken i Firenze er blot nogle af de steder, man bør besøge, når man er i Italien.

At finde rundt i Italien er forholdsvis nemt hvis man bruger motorvejene (Autostrada). Ligesom i mange andre lande i Europa skal man betale en vejafgift for at køre på hovedvejene –hvis du anskaffer dig et Telepass vil du opleve, at det bliver nemmere at betale afgiften.

Italien har noget at byde på hele året rundt, og uanset om du skal til bjergene eller mod kysten, bør du have en bil til rådighed.

Med hundredevis af biludlejningskontorer i byer og lufthavne er det nemt, bekvemt og ikke for dyrt at leje en Hertz bil i Italien.

 


Bestil Hertz lejebilen her nu!


 

 


Du kan blandt andet leje bil i: