Hjem > Billeje i udlandet > New Zealand

 

Hertz New Zealand biludlejning

 

Med mere end 50 Hertz biludlejning kontorer i New Zealand (NZ) betyder det at Hertz har kontorer i alle de store byer og lufthavne. Så der er helt sikkert også et Hertz kontor til dine billejebehov.

I New Zealand er adventure sport meget populært, for eksempel white water rafting og bungy jumping. Men der findes også mindre adrenalin fremkaldende aktiviteter såsom health spa eller golf.

Hertz Biludlejning findes blandt andet ved de populære touristmål både på de nordlige og sydlige øer, for eksempel i Northland (Kaitaia, Whangarei, Kerikeri), Auckland, Rotorua, Taupo, Hawkes Bay, Gisborne, Wellington, Picton, Marlborough, Christchurch, Dunedin, Queenstow og mange flere. Så hvis du skal derhen, har Hertz helt sikkert en leje bil til dig i ferien.

 

Oplev øerne i Nord såsom Auckland (inklusive Auckland North Shore), Tauranga, Bay of Plenty, Hamilton, New Plymouth, Kawerau, Whakatane, Whanganui og Palmerston North. 

 

 Vil du leje bil på de sydlige øer? Rejs fornuftigt med Hertz.. Med en masse kontorer over hele Sth Island, har vi et biludlejnings kontor på dit feriested inklusive Picton, Nelson, Blenheim, Christchurch, West Coast (Hokitika og Greymouth), Dunedin, Queenstown og Invercargill. Tjek også vores vinter ski pakker i Queenstown, Wanaka og Canterbury. 

 

Det kan også være at du skal bruge billeje i forbindelse med dit arbejde. Til det kan vi sige, at uanset om du lejer et køretøj til ferien, forretning, eller lokalt fordi din egen bil måske er til reparation, vil Hertz, med overkommelige og konkurrencedygtige priser, have en bil der passer til dit budget. 

 

 

Bestil Hertz bilen her:

Billeje i Italien Hertz