< Back
Udvalgte tilbud på billeje

Lej en varevogn

Fleksibel varevognsudlejning hos Hertz

Udlejning af varevogne og flyttebiler

Hos Hertz Biludlejning kan du også vælge mellem et stort udvalg af varevogne og flyttebiler. Uanset om du skal flytte, på turné med bandet eller bruge en varevogn til erhvervsmæssigt brug, har vi altid en varevogn, der passer til dit behov. Vi udlejer varevogne i alle størrelser og altid til en konkurrencedygtig pris.
 

Udlejning til private

Er du privatperson og interesseret i at leje en flyttevogn eller varevogn, så lej hos Hertz Biludlejning. Vi garanterer varevogne af høj kvalitet til små penge.
 

Udlejning til erhverv

Er du erhvervsdrivende og har brug for at leje en varevogn for en kortere eller længere tid, så får du naturligvis en fordelagtig pris og kan afprøve behovene for en varevogn, inden du selv investerer. Vi kan levere en fleksibel løsning og rådgiver dig gerne undervejs. Du kan naturligvis som momsregistreret fratrække momsen. Derudover tilbyder vi også månedsleje af varevogn, se mere på hertzminileasing.dk

 

Uanset hvilken størrelse varevogn du vælger at leje, så rækker det at have et B-kørekort. Påbegynd en reservation, se hvilke modeller dit lokale udlejningskontor har til rådighed, udregn en pris og gennnemfør en reservation med det samme.

Vi hos Hertz Biludlejning glæder os til at servicere dig.