< Back
Udvalgte tilbud på billeje

Taxfree biludlejning for udlandsdanskere

Hertz Club DK

Taxfree billeje for udlandsdanskere

Som dansker bosiddende i udlandet kan du leje biler uden afgift i Danmark. Det giver dig en markant billigere billeje og et større udvalg af biler at vælge mellem. Udover taxfree billeje får du også disse fordele:

  • Fri kilometer
  • Ingen selvrisiko på skade- og tyveriforsikringen.
  • Glasskader er også dækket af forsikringen.

Lejer du bil i mere end syv dage, kan du gratis tilføje en ekstra chauffør eller låne en autostol.
 

Nyd dit ophold i Danmark mest muligt

Slip for at spekulere over hvor langt du kører og hvilke forsikringer du skal vælge. Alt er inkluderet og selvrisikoen er 0 kr. Alt sammen for at du kan bruge krudtet på at nyde at være hjemme. 
 

Lej frit fra alle Collections

Som udlandsdansker kan du leje fra alle Collections og alle biltyper (gælder ikke varevogne). Vælg for eksempel en praktisk lille Fiat 500, en handy Ford Mondeo eller en hidsig Jaguar. Lej den bil som passer præcis til dine behov. (Momsen kan ikke trækkes fra/refunderes, da billeje er kategoriseret som en serviceydelse og ikke et fysisk produkt).
 

Bliv medlem af Club DK

Meld dig ind i Club DK nu, det er gratis og så modtager du tilbud om biludlejning for udlandsdanskere op til de store ferier. 

 

Vilkår og betingelser

Du skal være bosiddende i udlandet for at kunne benytte rabatten. Hvis du er registreret i det danske folkeregister, kan du på grund af de danske skatteregler ikke benytte dig af priserne for udlandsdanskere. I dette tilfælde skal du reservere som normalt på vores hjemmeside eller via vores reservationscenter på + 45 33 17 90 00. 

Brug CDP nr. 825825 og priskoden DDK når du bestiller, så er du sikker på at få en taxfree bil med alle fordele.